Maak kans op tentoonstellingsboek 'Het jaar 1000'

Speciaal voor nieuwsbrieflezers van National Geographic: vul het deelnameformulier in en maak kans op het tentoonstellingsboek dat verschijnt bij de tentoonstelling Het jaar 1000, te zien van 13 oktober 2023 t/m 17 maart 2024 in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden (route en entreeprijzen).

Het jaar 1000

Deze grote tentoonstelling neemt bezoekers mee op een kleurrijke tijdreis door het midden van de Middeleeuwen: de periode 900-1100. Het jaar 1000 brengt u dicht bij de mensen van deze tijd en hun ideeën over de wereld. De expositie voert langs hun dorpen, bezoekt de keizerlijke residentie in Nijmegen, en klopt aan bij de kathedraal van Utrecht en de schatkamers van Maastricht. Ook neemt u een kijkje in Byzantium en het Rome van duizend jaar geleden.

 

National Geographic logo

Uit alle inzendingen zal het Rijksmuseum van Oudheden op maandag 23 oktober 2023 de prijswinnaars trekken. Er worden tien exemplaren verloot. De winnaars krijgen zo snel mogelijk bericht per e-mail (tip: check uw spammap). Als u rond deze tijd niks hebt gehoord, dan behoort u helaas niet tot de gelukkigen.

Meedoen? Vul in en stuur op!

Maak kans op het tentoonstellingsboek Het jaar 1000, ter waarde van € 24,95. Vul onderstaand formulier in en klik/tik op de versturen-knop.

lees meer over ons privacybeleid

Het jaar 1000 tentoonstellingsboek