Persinformatie

Mediarelaties kunnen bij de afdeling PR, Communicatie & Marketing terecht voor vragen, persfoto’s of meer informatie over persberichten en andere museumzaken. Bel voor meer informatie over beeldopnames maken in het museum met deze afdeling.

Algemene persfoto's

Filmen en fotograferen in het museum

Bezoek

Op vertoon van uw perskaart kunt u het museum gratis bezoeken. Wanneer u besluit om in uw medium aandacht aan ons te besteden, horen we dat graag. Om te kunnen fotograferen of filmen in het museum, dient u van tevoren contact op te nemen met de afdeling PR, marketing en communicatie. We kunnen dan alle nodige voorbereidingen en maatregelen treffen, en zorgen dat zoveel mogelijk aan uw wensen wordt voldaan.

Opnames

Gebruik van het museum als filmlocatie of het maken van opnames voor commerciële doeleinden is altijd bespreekbaar als daar de bereidheid tot het verlenen van een redelijke vergoeding tegenover staat. Hou echter rekening met het feit dat het museum zes dagen per week bezoekers ontvangt. In principe is daarom voor dit soort opnames alleen de maandag beschikbaar. Ook hierbij geldt het vriendelijke verzoek om liefst ruim (maar minimaal vijf werkdagen) van tevoren contact op te nemen met de afdeling PR, marketing en communicatie via telefoonnummer 071 – 5163 164, of .