Bezoek zonder begeleiding museumdocent

Wil je een bezoek brengen aan het Rijksmuseum van Oudheden, maar geen gebruik maken van ons huidige educatieve aanbod? Boek dan een groepsbezoek voor één of meerdere vaste tentoonstellingen. Je bezoekt het museum dan zonder de begeleiding van een museumdocent, maar je begeleidt je studenten zelf. We raden aan om daarbij gebruik te maken van een gerichte opdracht. We vragen je het zelfstandig bezoek vooraf te reserveren, zodat we kunnen helpen het museumbezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Doelgroep

Alle niveaus en leerjaren van het mbo

Duur

90 minuten

Kosten

Een bezoek aan het Rijksmuseum van Oudheden is gratis voor klassen uit het middelbaar beroepsonderwijs.

Reserveren

  • We ontvangen schoolklassen in het museum van maandag t/m vrijdag, om 9.00, 11.00, 13.00 of 15.00 uur.
  • Bezoek je het museum met één klas? Reserveer je bezoek dan online.
  • Reserveer je voor meerdere klassen? Bel of mail ons dan: 071 – 5163 163 of .

We verzoeken per vijftien studenten minimaal één begeleider mee te nemen. Meer begeleiders zijn uiteraard welkom. We verwachten van de begeleiders actieve ondersteuning dus adviseren om hen van tevoren in te lichten over de huisregels van het museum.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Probeer het museum gratis uit!

Wil je vooraf bekijken of het Rijksmuseum van Oudheden iets voor je klas is? Dat kan! Als je de bon onderaan de pagina print en inlevert bij de kassa van het museum ontvang je een gratis entreebewijs. Bij online reserveren kun je hiervoor de optie ‘Ticketkeuze > Overige kortingskaarten’ kiezen. Let op: neem de geprinte bon mee op de dag van je bezoek. (De bon is geldig t/m 31 augustus 2024.)

Studenten Middelbaar Onderwijs Romeinen Zelfstandig bezoek