Win een driedaags verblijf in Maastricht voor twee personen

Voor deze winactie bieden wij een driedaags verblijf voor twee personen in Maastricht aan, in samenwerking met Labrys Reizen. De prijs bestaat uit twee hotelovernachtingen op basis van logies en ontbijt in een tweepersoonskamer in het centraal gelegen Mabi Hotel, of vergelijkbaar, in Maastricht.

Looptijd en deelname

 1. De looptijd van de actie is vanaf zaterdag 14 oktober 2023 10.00 uur tot en met zondag 17 maart 2024 17.00 uur.
 2. Deelnemer aan deze actie moet gedurende de looptijd van de actie een bezoek gebracht hebben aan het Rijksmuseum van Oudheden, gevestigd aan het Rapenburg 28 te Leiden, om mee te kunnen doen aan de actie.
 3. Elke persoon (vanaf 18 jaar en ouder) kan gedurende de looptijd één keer deelnemen aan deze actie door op de informatiezuil in de tentoonstelling Het Jaar 1000 diens e-mailadres achter te laten.
 4. Enkel volledig ingevulde online deelnameformulieren worden in behandeling genomen.
 5. Deelname is uitsluitend mogelijk voor personen van 18 jaar en ouder.
 6. Het Rijksmuseum van Oudheden behoudt zich het recht voor de actie vóór 17 maart 2024 te beëindigen en derhalve de prijs niet uit te keren zonder de deelnemers daarvan op de hoogte te stellen.
 7. Medewerkers, stagiairs, vrijwilligers, uitzendkrachten, ingehuurde arbeidskrachten en alle anderen die gedurende (een deel van de) looptijd van de actie een arbeidsverhouding, waaronder ook begrepen onder meer een overeenkomst van opdracht, hebben of hebben gehad met het Rijksmuseum van Oudheden of Labrys Reizen zijn uitgesloten van deelname aan deze actie.

Gebruik e-mailadres en privacy

 1. A. Bij deelname aan deze actie, gaat deelnemer ermee akkoord dat het e-mailadres van de deelnemer wordt gebruikt voor:
  -het aanmelden voor de nieuwsbrief van het Rijkmuseum van Oudheden.
  -het aanmelden voor de nieuwsbrief van Labrys Reizen. Op het moment dat de deelnemer wordt toegevoegd aan de nieuwsbrief van Labrys Reizen, ontvangt de deelnemer – eenmalig – een welkomstmail van Labrys Reizen.
  B. In elke nieuwsbriefverzending van zowel Rijksmuseum van Oudheden als Labrys Reizen is de mogelijkheid opgenomen om uit te schrijven.
  C. Het e-mailadres van de deelnemer wordt niet zonder overleg vrijgegeven en/of verstrekt aan overige derden anders dan in de 8a en 8b genoemden.
 2. Hoe het Rijksmuseum van Oudheden in het algemeen met persoonsgegevens omgaat, is te lezen in het privacy statement.
 3. Hoe Labrys Reizen omgaat met de privacy van hun klanten, is te lezen in de privacyverklaring van Labrys Reizen. Bij het verzilveren van de gewonnen prijs bij Labrys Reizen, valt de aankoop van de winnaar onder het privacy statement van Labrys Reizen.

Prijswinnaars

 1. De winnaar wordt in de week van 25 maart 2024 aangewezen door het Rijksmuseum van Oudheden. De gegevens van de winnaar worden gedeeld met Labrys Reizen.
 2. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 3. De winnaar wordt in de week van 25 maart 2024 per e-mail op de hoogte gesteld door het Rijksmuseum van Oudheden. De winnaar heeft een week de tijd (t/m 31 maart 2024) om te reageren.
 4. Mocht het museum de winnaar niet kunnen bereiken via e-mail of reageert de winnaar niet op de e-mail, dan wordt in de week van 1 april 2024 nog twee keer een poging gedaan om de winnaar te bereiken. Als het museum niet binnen deze termijn contact heeft kunnen leggen met de winnaar wordt een nieuwe winnaar aangewezen. De gegevens van de eerste winnaar worden niet opnieuw opgenomen in de trekking.
 5. Voor de eventuele nieuwe winnaar (genoemd in art. 14) geldt dezelfde procedure met dezelfde termijnen als voor de eerste winnaar (art. 11 t/m 14).
 6. De winnaar wordt uitgenodigd om de prijs in ontvangst te nemen. Hierbij zijn een medewerker van het Rijksmuseum van Oudheden en van Labrys Reizen aanwezig. Deelnemer gaat ermee akkoord dat er tijdens de prijsuitreiking foto’s gemaakt kunnen worden die partijen mogen delen op social media. De foto’s worden alleen voor dit doeleinde gebruikt.
 7. Bij het in ontvangst nemen van de prijs moet de deelnemer zich kunnen legitimeren. Als de gegevens op het online deelnameformulier niet overeenkomen met de gegevens op het legitimatiebewijs van de winnaar, kan het Rijksmuseum van Oudheden ervoor kiezen een andere winnaar aan te wijzen.
 8. De prijs vertegenwoordigt een waarde van maximaal € 600,-. Deze waarde wordt ingezet voor een driedaags hotelverblijf (twee overnachtingen op basis van logies en ontbijt) in Maastricht op door de winnaar aangegeven data van voorkeur. Indien door de keuze van data in het hoogseizoen door de winnaar de waarde van € 600,- wordt overschreden, zal door Labrys Reizen aan de winnaar het restant in rekening gebracht worden.
 9. De bestemming van de reis staat vast. De prijs is niet in te wisselen voor een reis naar een andere bestemming.
 10. Verlengen van de reisduur en/of bij boeken van extra faciliteiten is op verzoek en tegen betaling mogelijk.
 11. De winnaar dient zelf zorg te dragen voor een passende annuleringsverzekering en reisverzekering.
 12. Deelname is mogelijk uitsluitend voor personen van 18 jaar en ouder.
 13. Er wordt één prijs uitgereikt, een verblijf in Maastricht voor twee personen. Dit houdt in dat mensen die samen reizen/partners zijn allebei deel kunnen nemen en dus allebei kans maken op het winnen van de prijs.

Klachten

 1. Eventuele klachten over deze winactie kunnen worden gemaild naar . Indien er aanleiding voor is neemt een medewerker van het museum contact op met de deelnemer om de klacht zo goed mogelijk af te handelen.

Labrys Reizen Logo RMO volledig