Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Vriendenvereniging RoMeO

Bent u geïnteresseerd in archeologie, verre verledens en de prachtige collectie van het Rijksmuseum van Oudheden? Word dan lid van RoMeO, de vrienden vereniging van het Rijksmuseum van Oudheden! Vrienden hebben een streepje voor. Als vriend heeft u gratis toegang tot het museum en u wordt uitgenodigd voor openingen van tentoonstellingen en exclusieve kijkjes achter de museumschermen.

Lees meer

Schenken en nalaten

Schenkingen dragen bij aan de activiteiten van het Rijksmuseum van Oudheden. Eenmalig of periodiek, klein of groot, een bedrag of een object: elke schenking is welkom! U kunt op die manier bijvoorbeeld bijdragen aan onze educatieve producten of activiteiten, wetenschappelijk onderzoek of het aankopen van belangrijke archeologische vondsten voor de collectie Nederland.

Lees meer

Sponsoring en fondsen

Als bedrijf kunt u het Rijksmuseum van Oudheden steunen door bijvoorbeeld het eenmalig financieel steunen van een tentoonstelling of een educatief project. Wilt u de verschillende mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met directeur Wim Weijland.

Lees meer

BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is dé cultuurloterij van Nederland en steunt het Rijksmuseum van Oudheden. Voor de periode 2019 tot en met 2023 kan het museum een jaarlijkse bijdrage van € 200.000 tegemoet zien. Het geld is bestemd voor aankopen, restauratie en het toegankelijk maken van de collectie.

Lees meer

Anbi

Het Rijksmuseum van Oudheden is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en voldoet met de opsomming van de gegevens op deze pagina aan de digitale publicatieplicht die aan deze status verbonden is.

Lees meer