Rondleidingen met gids

Het boeken van een rondleiding met een deskundige gids is voor groepen de moeite waard. Tijdens een rondleiding krijgt u nóg meer informatie over de oudheid, de topstukken en de collectie van het museum. En u hoort nog eens een bijzondere anekdote. Het museum beschikt over gidsen die uw rondleiding desgewenst in het Engels geven.

  • Duur: 1 uur
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen, maximaal 25 personen. Wilt u met minder dan tien personen een rondleiding boeken? Neem dan contact op met de servicedesk: 071 – 5163 163 of .
  • Prijs: € 75 per uur (excl. entree museum)

Schoolgroepen kunnen een rondleiding met museumdocent volgen. Bekijk de mogelijkheden en voorwaarden voor primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs (NT2). Als groep kunt u ook met eigen gids het museum bezoeken.

Tijdelijke tentoonstelling Het jaar 1000

Reserveer online een rondleiding met gids over de tijdelijke tentoonstelling Het jaar 1000 (voor een groep van 19 jaar en ouder).

Reserveer een rondleiding voor een vaste tentoonstelling

Reserveer online een rondleiding met gids over een van de vaste tentoonstellingen van het museum, of voor de topstukkenroute:

U kunt ook bellen of mailen met onze servicedesk (071 – 5163 163, ) om een rondleiding te boeken.

Rondleidingen en groepsbezoek Egypte rondleiding familie