Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Hartje stad, unieke ambiance

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst? Hartje stad, aan de mooiste gracht van Leiden, bevindt zich het Rijksmuseum van Oudheden. Een unieke ambiance voor een vergadering, symposium, brainstorm, productpresentatie of diner. En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Tempelzaal dineropstelling

Tempelzaal

Zaalcapaciteit en voorzieningen

De zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen. Alle zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Het museum biedt verschillende arrangementen aan, zoals een vergaderarrangement, inclusief koffie en lunch. Ook zijn er rondleidingen door het museum mogelijk.

Capaciteit

Vergaderen:
Leemanszaal, maximaal 60 personen

Presenteren:
Tempelzaal, maximaal 200 personen
Leemanszaal, maximaal 60 personen

Symposium:
Beide zalen, maximaal 300 personen

Receptie of feest:
Tempelzaal, maximaal 400 personen

Diner:
Tempelzaal, maximaal 150 personen

Tempelzaal huren

In de majestueuze Tempelzaal pronkt een authentieke, tweeduizend jaar oude Egyptische tempel. De perfecte setting voor een lezing, symposium, diner, feest, receptie , concert of buffet. De Tempelzaal is beschikbaar buiten de reguliere openingstijden van het museum en op maandag.

Leemanszaal huren

De Leemanszaal is een sfeervolle en praktische locatie voor presentaties, cursussen en lezingen. De zaal grenst aan de Tempelzaal, waarmee u slechts een paar stappen verwijderd bent van de Egyptische tempel en het museumcafé.

Contact

Alle mogelijkheden en tarieven weten? Neem contact op met Rita van Oosterhout, hoofd publieksdienst: 071 – 5163 140 of zaalverhuur@rmo.nl.

 

Leemanszaal

Leemanszaal

Zalen voor presentaties en congressen

Ook voor uw klantenontvangst, (product)presentatie of congres kunt u in het Rijksmuseum van Oudheden terecht. De verschillende zalen hebben een capaciteit van 10 tot 400 personen. Alle zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Ook rondleidingen door het museum zijn mogelijk.

Museum met Egyptische collectie van wereldklasse

Het Rijksmuseum van Oudheden is het nationale centrum voor archeologie. Het behoort tot de vijf oudste musea in Nederland en beheert een rijkscollectie van ruim 150.000 archeologische objecten uit het oude Egypte en het Nabije Oosten, de Griekse en Romeinse wereld en het vroege Nederland. De Egypte-collectie behoort tot de top-10 in de wereld. Het museum bezit een indrukwekkende ontvangstruimte met een authentieke Egyptische tempel. De Tempelzaal is ook een officiële trouwlocatie.

Bereikbaarheid en parkeren

Het museum is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Het ligt op tien minuten lopen van NS-station Leiden Centraal. Voor het museum kunt u betaald parkeren. Ook kunt u uw auto parkeren op Parkeerterrein Haagweg. Vanaf de Haagweg brengt een gratis pendelbusje u naar het museum.

Contact

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden, prijzen, boekingen, etc. contact op met:

Bezoek ons: