Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Tentoonstellingsboeken 'Goden van Egypte'

Bij de tentoonstelling Goden van Egypte verschijnt het tentoonstellingsboek Goden van Egypte – op zoek naar de wetten van de kosmos. Het boek is gemaakt onder redactie van prof. dr. Maarten J. Raven, conservator collectie Egypte van het Rijksmuseum van Oudheden. In het kader van deze tentoonstelling is ook Goden van Egypte – Van A tot Seth uitgebracht. Met behulp van dit handige en handzame boekje vindt u in een oogwenk informatie over de goden die in de expositie worden genoemd.

Lees meer

Boeken en dvd's

De boekenvoorraad van de museumwinkel is heel divers: van toegankelijke boeken over de culturen uit de oudheid tot wetenschappelijke publicaties over specialistische onderwerpen. Maar ook tentoonstellingscatalogi of kinderboeken liggen in de schappen. Tijdens tijdelijke tentoonstellingen voegen we toepasselijke titels aan het assortiment toe.

Lees meer

Souvenirs

Wilt u een herinnering aan uw bezoek? In de winkel kunt u naar hartenlust rondstruinen in een ruime keuze aan kleine souvenirs: postzegels, ansichtkaarten, bouwplaten, telefoonhoesjes, hiërogliefenstempels, en nog veel meer. Zelfs Romeinse of Egyptische badeendjes zijn verkrijgbaar!

Lees meer

Replica's en sieraden

U kunt kiezen uit een ruim assortiment replica’s van objecten uit onze eigen collectie en van wereldberoemde klassieke beelden uit buitenlandse musea. Uiteraard mogen ook sieraden niet ontbreken in de museumwinkel. U heeft keuze uit verschillende soorten sieraden uit verschillende culturen.

Lees meer