Klik nogmaals op de knop om de filters te resetten Sluiten

Dagelijks wisselende kaart

Het museumcafé heeft een dagelijks wisselende kaart met diverse belegde broodjes, een specialiteit van de dag, soep, koffie, thee, zoete en hartige lekkernijen, fruit en (biologische) drankjes. En er is wifi!

Vernieuwd assortiment

In de zomer van 2018 vonden er in het museum diverse verbouwingen plaats, waaronder in het museumcafé. In september 2018 werd het museumcafé weer geopend met een vernieuwd assortiment. U kunt nu ook genieten van heerlijke verse smoothies en sapjes en een dagelijkse specialiteit. Voor kinderen is er een lekkere kidsbox met een kleine verrassing.

Naast de Egyptische tempel

Het museumcafé ligt pal naast de Egyptische tempel in de gratis toegankelijke Tempelzaal. Misschien is dit wel de mooiste museale ruimte van Nederland. Een prachtige plek dus voor iedereen met of zonder toegangskaartje die iets wil nuttigen. U kunt er tijdens de openingsuren van het museum terecht.

Trek na een speurtocht of verjaardagspartijtje?

Heb je de Dummie de mummie-speurroute gedaan? Of vier je je verjaardag in het museum met het Dummie de mummie-verjaardagspartijtje? Dan heb je na afloop vast wel trek in iets lekkers. Je kunt in het Museumcafé kiezen uit een paar lekkere aanbiedingen:

  • Kidsbox: zachte bol met kaas of hagelslag, krentenbol, pakje sap en een verrassing
    Prijs: € 5,75
  • Chocolade- of vanillemuffin met glas limonade
    Prijs: € 3,00
  • Appeltaartpunt met een toef slagroom en een glas limonade
    Prijs: € 4,25

Bezoek ons: